Helyszín
Úri Művelődési Ház
2244 Úri, Rákóczi út 31-33

Időpont
Április 22. péntek 18:00

VILÁGKÖRÜLI UTAZÁS - ELŐADÁS

A rendezvényen való részvétel DÍJMENTES, azonban a férőhelyek száma miatt regisztrációhoz kötött. A részvevők számától függően az Úri Napsugár Óvoda idén is támogatásban részesül, Magyar Zsolt - a rendezvény házigazdája - jóvoltából.

KICSODA AZ ELŐADÓ, SZALAY ÁDÁM?

Szalay Ádám húsz évet töltött el a televíziózás frontvonalában, az egyik legnépszerűbb magyarországi tévés műhely, a TV2 Napló főszerkesztőjeként és riportereként.


Miközben riporterként bejárta a világot, a forgatások alatt szinte megszállottan kereste a meghatározó találkozásokat azokkal az emberekkel, akik már megtalálták a siker és a boldogság receptjét. Végül eljutott Amerika egyik legnépszerűbb sikergurujához, Jack Canfield-hez, aki 2009-2010-ben személyesen képezte ki őt a siker alapelveinek oktatására.


Ádám előadásait és tréningjeit azóta már több mint tízezren hallgatták meg és végezték el, sokan közülük új fejezetet nyitottak az életükben. Megtanultak pozitív jövőképet építeni, profin célokat kitűzni és megértették, hogyan valósíthatják meg az álmaikat.


Ádám szórakoztató stílusa és lebilincselő történetei nemcsak tartalmas kikapcsolódást ígérnek: előadóként mindig elkötelezetten dolgozik azért, hogy hallgatósága önbizalommal feltöltve, motiváltan és pontos tervvel a zsebében térjen haza. Az egyetlen dolog, amit a résztvevők meg szoktak bánni, az az, ha nem vittek magukkal papírt és ceruzát.

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNI?

Mert a mostani, bizonytalan időszakban aktívan tennünk kell azért, hogy meg tudjuk őrizni az optimizmusunkat, és kézzel fogható eszközöket kell keresnünk a lelki ellenállóképességünk növelése érdekében.


Ádám pont arról fog beszélni, hogyan gondolkodnak azok, akik békésen, a legkevesebb stressz mellett élik meg az újabb és újabb hullámokat.

MIRŐL LESZ SZÓ?

Egy olyan nyolclépéses modellről, amelyik két csoportba osztja a személyes siker tényezőit: a belső és a külső játszma 4-4 eleméről. Az előadás egyszerű és közérthető módon mutatja meg, hogyan küzdhetünk meg a negatív gondolatainkkal, hogyan teljesedhetünk ki a szakmánkban, még azt is, min múlik egy előléptetés valójában.


Aki jól figyel, egy részletes sikerreceptet vihet haza, amelynek segítségével már másnap elkezdheti fejleszteni magát.

MIÉRT VILÁGKÖRÜLI UTAZÁS?

Ádám több kontinensről, számos utazás során gyűjtötte össze azt a tudást, amit elhoz Úriba is. Miközben egyik témáról a másikra lépdelünk, képzeletben keresztül-kasul bejárjuk a bolygót és izgalmas, látványos helyekre is eljutunk.

Click to play video

A szabad helyek (70 fő) biztosítása érdekében kérjük regisztráljon az alábbi űrlapon: