Magánegészségügyi Gondoskodás

Mit is jelent a Magánegészségügyi Gondoskodás részletesebben?

Az egyik legszomorúbb dolog itt Magyarországon, hogy az állami egészségügyről beszélve a legtöbb embernek nem pozitív gondolatok jutnak eszébe. Ez a csomag arra irányul, hogy az ellátásra szoruló alkalmazott vagy Ön, mint cégvezető időben megkapja a segítséget a csomag által nyújtott finanszírozási lehetősséggel. Így, ha a baj bekövetkezik csak egyvalamire kell fókuszálni, a gyógyulásra. Ha plusz juttatást szeretne adni az alkalmazottainak, akkor úgy gondolom legyen ez a csomag, hiszen az egészségnél nincs fontosabb!

És miért is jó ez?

Nem szükséges kockázati elbírálás

Lehetővé teszi a magánegészségügyi ellátást

A táppénz miatt kieső jövedelem pótlására is alkalmazható

Adómentesen költségelhető

Értéket nyújt az alkalmazottaknak

Műtéti és kórházi napi térítésekre is egyaránt alkalmas

Megtörtént story

Egy Heves megyei önkormányzat minden dolgozójára (kb. 50 fő) kötött egészségvédelmi csomagot. Köztük volt az a hölgy is, aki később egy tragikus diagnózist kapott. Az orvosok agydaganatot állapítottak meg és összesen 3 hónapot jósoltak neki. A megkötött csomag segítségével nem kevés pénzösszeg került a beteg kezébe. Ezt az összeget úgy döntött arra használja fel, hogy az éppen esküvőt szervező fiát támogassa és a maradék idejében még láthassa megnősülni gyermekét. Sajnos később, az önkormányzat foglalkoztatásában álló óvoda vezetőjénél is megállapítottak egy súlyos betegséget. Azonban az egészségügyi csomagnak hála csak a felépülésre kellett koncentrálnia. Ráadásul igénybe tudta venni a magán egészségügyi ellátást is, mert volt lehetősége miből finanszírozni. 

A polgármester tudta, hogy nem tud akkora fizetést adni, mint szeretne. Ehelyett úgy döntött ezzel támogatja azokat, akik oly sok mindent tesznek a faluért.

Ne várjon tovább! Kezdjük el a közös munkát még ma!