Egészségvédelmi megoldás

Adóoptimalizálási specialista Önnek is jár!

Kiknek ajánlom a szolgáltatásaimat?

Kitalálta, felépítette és nyereségessé tette a vállalkozását. Keményen megdolgozott a sikerért, biztos vagyok benne. Eddig rendben is volnánk. Most viszont ideje megvédenie magát a felesleges kiadásoktól. Mert semmi sem olyan bosszantó, mint amikor a nehezen megtermelt profit egy része kifolyik az ujjaink közül. Főleg úgy, hogy mindezt meg lehetne akadályozni néhány gyors és ésszerű döntéssel.

Miről van szó? Beszéljünk, ha kicsit is magára ismer a felsorolás alapján:

  • A lehető legjobb feltételekkel akarja kivenni a cégéből a nyereséget, és valahol Ön is érzi, hogy mindezt a megszokottnál hatékonyabban is meg lehetne tervezni.
  • Úgy érzi, túl sok járulékot fizet ki az alkalmazottai után és csökkenteni szeretné a cége terheit, de nem látja át, mik a legális lehetőségei.
  • Meg akarja tartani a munkavállalóit, de nem kifizethetetlenül magas fizetésekkel, hanem olyan ésszerű juttatásokkal, amelyek hosszú távú lojalitást generálnak.
  • Nem szeretné, ha vállalatvezetőként vagy vállalkozóként munkavállalói betegsége és kifizetendő táppénze gondot okozna Önnek is.

Engedje meg, hogy bemutatkozzak

Magyar Zsolt vagyok, több mint húsz éve segítem az Önhöz hasonló cégtulajdonosokat és vállalkozókat abban, hogy bármilyen gazdasági vagy egészségügyi környezetben profin gondoskodhassanak cégük stabilitásának megőrzéséről, a kivehető osztalék maximalizálásáról, munkavállalóik megtartásáról, sőt, családjuk és szeretteik biztonságának megvédéséről.

Miért érdemes egészségvédelmi csomagban gondolkodnia?

A legjobb munkatársak megtartásához ma már többre van szükség, mint egy-egy cafeteria utalvány vagy utazási bónusz. A munkavállalókat az anyagi és egészségügyi biztonság motiválja. Ön, cégvezetőként akkor jár a legjobban, ha valódi értéket képviselő, extra juttatások segítségével teszi elkötelezetté és lojálissá a munkatársakat.

  • Amennyiben munkavállalója tartósan lebetegszik a táppénz esetén a céget is terhelik költségek, ezeknek a csökkentését segíti csomag ajánlatom!
  • Minőségi és gyors egészségügyi ellátás az alkalmazottak és a tulajdonosok részére akár magán egészségügyi intézményekben is!
  • Az alkalmazottak betegség miatti hosszú távú kiesése esetére az ezzel járó költségeket csomagunk kompenzálja!

Hadd mutassak valamit!

Lépjen be egy pillanatra egy találomra kiválasztott munkavállalója szerepébe és üsse be bruttó bérét a táppénz-kalkulátorba. Látni fogja, hogy betegség, munkából való tartós kiesés esetén a beosztottja mire számíthat.

Táppénz kalkulátor

A bruttó bér megadásához, írja be a bruttó bér mezőbe a pontos értéket és nyomjon Enter-t a számoláshoz. Látni fogja, hol érkezik el az a határ, aminél a napi térítés összege már nem emelkedik!


Bruttó bér (Havi):

Nettó bér (Havi):

Táppénz értéke (Napi):

Fekvőbeteg-ellátás (Napi):

Ha meglepték a számok, érdemes abba is belegondolnia, hogy az adott munkavállaló képes lesz-e fedezni a valós kiadásait a kalkulátorban megjelenő összegből?

Ha kénytelen „félgyógyultan” visszajönni dolgozni, mert nem jött ki a táppénzből, vajon hány százalékos teljesítményt nyújt majd? Ha tartósan kiesik, mert nincs pénze valódi felépülést nyújtó kezelésre, terápiára, akkor Önnek mennyibe kerül majd az időszakos pótlása?

Ha szeretne gondoskodni cége biztonságáról, segítek kezelni a kockázatokat.

Üljünk le beszélni!

Együttműködésünk során a következő folyamatokon megyünk végig:

Kapcsolatfelvétel a honlapon keresztül
Az ajánlatkérő táblázat kitöltése
Ajánlat ismertetése személyes találkozó során
Szerződéskötés
Hosszú távú együttműködés, folyamatos kiadás-optimalizálás

Ők is minket választottak

logo1
logo2
logo3
netpeople_logo_jpeg_sq
HS_Logo
Damisol-logo
rtr-300x300 másolat
rwertr-300x300 másolat
rwert44r-300x300 másolat

Előző
Következő

Forduljon hozzám bizalommal

 

Magyar Zsolt

Szőke-Tóth Andrea

Postacím

6000 Kecskemét
Zápolya u. 1. fsz. 3.