Biztos vagyok benne, hogy az elején meg ő sem gondolta volna, hogy ilyen messzire eljut. Egy kis lepukkant helyről indult az egész cég, de ma már egy nagy gyárban készítik el az egyedi telefontokokat, ez ugyanis a cég főtevékenysége.

És mennyire nőtte ki magát a vállalkozás?
Jelenleg 10 európai országba szállítják a termékeit, idén pedig 11 milliárdos árbevételre számítanak. A kaposvári gyáruknak napi 25 ezer telefontok legyártására van kapacitása.

Az említett cég a Mobilredfox Kft., megálmodója pedig Diller Kevin, aki mindössze 15 éves volt, mikor megalapította a céget. Iskola mellett kezdett telefontokokat értékesíteni, családja pedig támogatta benne és megadta a kezdő tőkét hozzá. Szeretett volna jobb minőséget képviselni a piacon elérhető termékekhez képest.

Talán nem is meglepő, hogy így alakult a fiatal srác története, mivel édesanyja és édesapja is vállalkozó. Sosem erőltették Kevinre ezt az életformát, de mindenben támogattak. Anyagilag is többször nyújtottak hitelt a kezdeti időszakokban, illetve tanácsért is bármikor fordulhatott hozzájuk. Ráadásul ügyvezető is csak 18 éves korában lehetett, így már születésnapja után 1 nappal azzá is vált.

Az első milliárdok még nem feltétlen telefontokból, hanem papíráruból érkeztek.  Innen alakult ki a cég főtevékenysége, ami ma már egyedi nyomású telefontokok forgalmazása.

Kezdetben bőven volt nehézségekben része a fiatal srácnak is, mivel rengeteg mindent meg kellett tanulnia. Egy-egy külföldi piac bevonása is számos akadályt hozott magával. Előfordult, hogy a minőség nem volt megfelelő és volt olyan is, mikor a szállítási idővel kerültek gondba. Mára már rengeteget fejlődött és folyamatosan képezi is tovább magát. Jelenleg leginkább HR ügyekkel, kampányokkal, operatív ügyekkel, új piacra lépéssel foglakozik. A gyártási feladatokat pedig inkább másra bízza, ebben nem mozog túl otthonosan.

Sikerükhöz hozzájárult az erős marketingtevékenység és az, hogy folyamatosan figyelnek a visszajelzésekre.

További sikereket kívánunk Kevinnek! Lenyűgöző teljesítmény ennyi évesen!