Lassan mindenhol lezajlanak az évzáró bulik, vacsorák és megkezdődik az ünnepi időszak. Ilyenkor azért mindenkinek jól esik a törődés, így a dolgozók is örülnek, ha az egész éves munkájukat jutalmazzák. Most 6 ötletet hoztam neked arra az esetre, ha még nem találtad volna meg a tökéletes ajándékot. Akkor is hasznos lehet számodra, ha a boríték helyett (vagy mellett) valami kreatív dologgal kedveskednél az alkalmazottaknak.

Kezdjünk is neki!

1. Ajándékutalvány: Igen ez egy kicsit még az *unalmas* és a *valami más, mint pénz* közötti határvonalat súrolja. Viszont itt is lehet kreatívnak lenni. Gondolj, mondjuk egy jó masszásutalványra, a női kollégáknak pedig arckezelésre. Garantáltan örülni fognak neki.

2. Mini asztali párásító készülék, hogy mindig jó illat legyen. Vehetsz mellé nekik illóolajokat is, amiket bele tudnak majd tenni. Pl. jó ötlet lehet a levendula, az pont stresszkezelésre ajánlott. Ráadásul nyugtató hatású, az sose árt nem igaz?

3. Termosz: Nagyon jó kis üvegeket lehet venni, amiben a kollégák kávét hozhatnak magukkal reggelente. Tehetsz mellé még valami különleges ízvilágú kávét, pl. málnás, mogyorós. Esetleg bonbonnal is kiegészítheted az ajándékcsomagodat, hogy igazán kényeztető legyen.

4. Vezeték nélküli telefontöltő. Szuper ötlet lehet minden kollégának. Ez akkor lehet jó választás, ha nincs kedved (vagy időd) mindenki számára személyre szabott meglepetést kitalálni. Ez egységes, és bárkinek jó lesz majd. Hasonló ajándék még a vezeték nélküli fülhallgató, hangszóró. Szintén jól jöhet a munkavégzéshez.

5. VIP mozijegyek: Egy hely ahol a kollégák tényleg kikapcsolódhatnak. Ilyenkor mindig páros jegyet vegyél, hogy el tudjanak menni valakivel, akivel szeretnének.

+1: Az utolsó ötlet pedig kicsit drágább megoldás. Ez nem más, mint egy wellness hétvége. Az már rajtad áll (meg persze a költségvetésen), hogy ez egy 5*-os szálloda, vagy egy kis vidéki vendégház. Nem muszáj mindenkinek adnod, kiválaszthatod a 3 legszorgalmasabb dolgozót az irodából, aki szerinted megérdemli. Jövőre legalább mindenki tudni fogja, hogy van miért dolgozni egész évben.

Bízom benne, hogy találtál valamit, ami hasznodra válik! Még ha idén nem is, jövőre biztos jól jön majd, hogy van már egy-két ötlet a tarsolyodban!