Egyre nagyobb teret hódítanak meg a magánkórházak… A legtöbb ember (amennyiben megteheti) már nem az állami egészségügyi ellátást veszi igénybe.

 

Arra a kérdésre, hogy vajon mi lehet ennek az oka, szerintem nem kell külön bemutatnom. Biztos vagyok benne, hogy te is tudnál legalább egy problémát felsorolni…

  • hosszú várólista a járóbeteg ellátásban
  • egyre kevesebb műtéti beavatkozás
  • ösztönzőrendszerek kiesése (paraszolvencia)

Úgy gondolom köztudott, hogy a magyar egészségügy színvonala folyamatosan gyengült az évek alatt…A koronavírus pedig egyáltalán nem kedvezett a leépülőben levő egészségügynek. Hiszen eddig is nehéz volt jó ellátáshoz jutni, a folyamatosan lezáró intézmények és a rengeteg fertőzött miatt pedig egyenesen elérhetetlen lett. Ön pedig jogosan gondolkodik azon, hogy miért érné be kevesebbel, mint a teljes körű és megbízható szolgáltatás?

Nem csak az állami egészségügyi ellátás hanyatlása okozza azt, hogy egyre több mindenki választ magánkórházi szolgáltatást. A cégvezetők többsége egyetért abban, hogy szükség van kiegészítő biztosításra. Olyan csomagra, amely fedezi a magán egészségügyi ellátást, vagy a munkavállalók táppénze miatt kieső jövedelmet. Ugye jól hangzik? Van egy igazán jó hírem…

 

EZ A LEHETŐSÉG NÁLUNK ELÉRHETŐ!

 

Két féle ajánlatot tudok bemutatni:
  •  Exkluzív egészségvédelmi csomag vezetők és tulajdonosok részére: A vezetők és tulajdonosok számára kínál magán kórházi, prémium minőségű egészségügyi ellátást és kockázati biztosítást nyújt, kritikus egészségügyi problémák esetén is, kivételesen magas biztosítási fedezettel a tulajdonosi szerkezet védelme érdekében. RÁADÁSUL ADÓMENTESEN KÖLTSÉGELHETŐ!
  • Egészségvédelmi csomag munkavállaók részére: A munkavállalók számára kínál magán kórházi, kiváló minőségű egészségügyi ellátást, gyorsabb gyógyulást nyújt, tartós egészségügyi probléma és a munkából való kiesés esetén. Az egészségvédelmi csomag továbbá fedezetet nyújt a tulajdonosok számára munkaerő kiesés esetén, valamint a táppénz kiegészítés csökkenti a cégvezető költségeit a betegség időszaka alatt. RÁADÁSUL ADÓMENTESEN KÖLTSÉGELHETŐ!

BIZTOSÍTSA BE JÖVŐJÉT! GONDOLJON EGÉSZSÉGÉRE IS, MERT ÖNNEK IS JÁR!