Az Ön céges egészségvédelmi csomagja megoldást nyújt COVID-19 esetén is? Fedezi az esetlegesen elkerülhetetlen magánorvosi kezelési költségeket? Biztonságos anyagi hátteret teremt a minél gyorsabb gyógyuláshoz?

Ha nemmel válaszolt a felsorolt kérdésekre, ez a cikk Önnek szól. Mert mindig van jobb megoldás. Ismerje meg Ön is!>>>

Nem mindegy, milyen egészségvédelmi csomag mellett teszi le a voksát

A legtöbb egészségvédelmi csomag nem nyújt hathatós segítséget és nem jelent biztonságos anyagi hátteret az új típusú koronavírus-fertőzés miatt kieső bevételek pótlására. Pedig a betegség akár az Ön vállalatánál is felütheti a fejét, és több munkatársat is kényszerű pihenőre küldhet.

Ezért fontos minél szélesebb körben tájékozódni és jól megfontolni, hogy milyen egészségügyi csomagot választ a munkavállalói, a családja és önmaga számára!

Biztos, hogy Ön felkészült?

A gyors ütemben megjelenő, egyre veszélyesebb, tömegesen fertőző vírusmutánsok brutálisan komoly tüneteket okozhatnak, és számos más, a szervezetben már jelenlévő betegség tüneteit erősíthetik fel, illetve a már meglévő állapotot is súlyosbíthatják

Ma már tudjuk, hogy a koronavírus mindegyik korosztályt támadja, és az orvostudomány jelenlegi álláspontja, valamint a rohamtempóban zajló kutatások eredményei is azt mutatják, hogy a koronavírus-vakcinák jelentik az egyetlen lehetőséget a láthatatlan ellenség legyőzésére. 

Ennek ellenére a szerteágazó és olykor megtévesztő információk továbbra is sokakból váltanak ki ellenérzést vagy félelmet a vakcinákkal szemben. 

Ez rendkívüli veszélyeket rejt magában a még nem oltott lakosságra nézve, ráadásul az oltási program is túl lassan zajlik ahhoz, hogy biztonságban érezzük magunkat.

A kellő elővigyázatosság és higiénia betartása mellett is mindenkinek számolnia kell azzal a lehetőséggel, hogy megfertőződhet, és ahogy a mondás is tartja, „jobb felkészülni…”

Az Ön egészségügyi csomagja kellő védelmet nyújt?

Ön mit tenne, ha olyan helyzetbe kerülne, mint egy 43 éves cégvezető ügyfelünk és férje, akiknél márciusban jelentkeztek először a koronavírus tünetei?

Nemcsak a COVID-19-cel járó fájdalmat és 10 napos kórházi rettegést kellett elviselni, hanem utána rengeteg, addig számukra ismeretlen betegséget előhozott a vírus: vérnyomás, pajzsmirigy-rendellenesség, hasnyálmirigy-gyulladás.

Ugye Ön is tisztában van azzal, hogy ezen betegségek gyors és eredményes kezelésére jelenleg csak magánellátásban van lehetőség?

Ha nincs a COVID-19-re is kiterjedő egészségvédelmi csomag, ügyfeleink könnyedén megjárhatták volna a poklot, mert az állami kórházban nem fogadták őket.

Az eredményes kezeléseik és gyógyulásuk kizárólag annak köszönhető, hogy egy táppénzkiegészítére alkalmas, valódi biztonságot nyújtó egészségvédelmi csomag birtokában, nívós magánorvosi ellátást vettek igénybe. 

Vajon az Ön és alkalmazottai számára jelenleg is nyújtott egészségvédelmi csomag biztosítja ugyanezt? 

Ugye Ön is szeretné elkerülni, hogy cége alkalmazottai, Ön vagy családtagjai anyagilag és egészségügyileg is kiszolgáltatott helyzetben az oldalvonalon maradjanak, amikor nagy a baj?

Tegye meg ezt úgy, hogy közben adózás szempontjából is jól jár!

Beszéljünk róla! Kérjen személyes konzultációt az egészségvédelmi csomagok és az adóoptimalizálás szakértőjétől!

Érdekelnek a részletek>>>