Minden szakmában van elit kategória. A pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó tanácsadók számára ez a nemzetközi független szervezet, az MDRT.

Mi az MDRT?

Az MDRT (The Million Dollar Round Table), azaz a Millió Dolláros Kerekasztal egy kiemelt jelentőségű független, nemzetközi szervezet. A világ legjobb független életbiztosítási tanácsadói és pénzügyi szakemberei alkotják. 

A szervezetet 1927-ben 32 kiemelkedően sikeres és elhivatott életbiztosítási tanácsadó hívta életre az amerikai Memphisben. Az alapító ülésen olyan szakemberek vettek részt, akik legalább 1 millió dollár értékben értékesítettek életbiztosításokat.

Az MDRT célja és küldetése a kezdetek óta változatlan:

  • az életbiztosítások értékesítése, valamint a befektetési szolgáltatások magas színvonalú, professzionális megközelítése
  • példamutató és etikus szakmai magatartás gyakorlása

A szervezetben jelenleg 72 ország, több mint 500 vállalata képviselteti magát, az aktív tagok száma pedig meghaladja a 66 ezer főt. 

Kik kerülhetnek be az MDRT-tagok sorába?

Az MDRT tagok sorába csak azok a vezető életbiztosítási és pénzügyi szakemberek kerülhetnek be, akik nemzetközi szinten is kimagasló szolgáltatást nyújtanak a következők terén:

  • szakmai tudás
  • elkötelezettség
  • etikus üzleti magatartás
  • kiemelkedő ügyfélkapcsolati háló és kiszolgálás

Az MDRT tagság nemzetközileg elismerten az életbiztosítási és pénzügyi szolgáltatási üzletág kiválósági színvonala. További információkért kérjük, látogasson el a www.mdrt.org oldalára.