Az egészségbiztosítás szó hallatán sokan legyintenek. „Ugyan, mégis minek, hiszen ott az állami ellátás!” – halljuk a megdönthetetlen érvet. Persze a hosszú várakozási idő, a teletömött folyosók és rendelők, a várólisták és a kiégett orvosok ilyenkor senkinek nem jutnak eszébe. Csak akkor, amikor már a kórház küszöbét tapossuk… Megéri az időnket és az energiánkat az állami egészségügy fehér folyosóin pazarolni? Ha igen, akkor ennek a cikknek valóban nincs értelme. De ha szerinted nem éri meg, akkor íme néhány érv, hogy miért válasszunk egészségbiztosítást!

Egészségbiztosítás egy nyugodt élethez

Az egészség a legdrágább kincs, és ha sérül, akkor érezzük magunkat a legkiszolgáltatottabb helyzetben. Ha az autónk elromlik, akkor beadjuk a szerelőhöz, vagy egyszerűen lecseréljük. De a testünkkel együtt önmagunkat „adjuk be” a kórházba, és minket nem lehet csak úgy lecserélni… Természetes elvárás tehát, hogy szeretnénk biztos kezekben tudni az egészségünket. 

Azonban a magyar egészségügy mostohagyerek a mindenkori kormánynak. Senki nem mer hozzányúlni, mert félő, hogy kártyavárként összeomlik. Emiatt a gazdátlanság miatt érezhetjük káosznak az egész rendszert. Jogosan. A bizonytalanság azonban pont hogy nem segít a gyógyulásban, a hosszú várólisták, a mogorva egészségügyi dolgozók pedig csak tetézik a bajt. Biztos, hogy spórolni szeretnénk a pótolhatatlan egészségünkön, miközben olyan dolgainkra kötünk biztosítást, mint a ház és a kocsi?

Mit kapunk cserébe havi néhány ezer forintért?

  • Nem kell aggódni a magánellátás magas költségei miatt, még egy komoly beavatkozás esetén sem.
  • Várakozás nélkül, 1-2 napon belül kapunk időpontot. Nincs több várólista.
  • Felkészült egészségügyi dolgozók látnak el szakszerűen, és még mosolyra is futja.
  • A legmodernebb eszközökkel dolgoznak.
  • Nyugodt környezetben, luxuskörülmények között lábadozhatunk egy-egy beavatkozás után.

A közhiedelemmel ellentétben a magánegészségügy megfizethető. Pontosan ezért találták ki az egészségbiztosítást, amely már néhány ezer forintért olyan csomagot kínál, ahol a legalapvetőbb járóbeteg-ellátást, a diagnosztikai vizsgálatokat, a szűrővizsgálatokat és a kisebb-nagyobb műtéteket is finanszírozzák.

Napi egy csésze kávé az egészségért? Ugye hogy megéri?
Prémium egészségvédelmi csomagunk minőségi és gyors egészségügyi ellátást biztosít a vállalat minden munkavállalója számára!